In deze video worden de stappen doorlopen om de slimme bewegingsdetectie in de NVR in te stellen.

1. Klik op het Menu pictogram linksonder in het scherm en vervolgens op Setup.
2. Voer het patroon of wachtwoord in.
3. Klik op Record en vervolgens op Record Schedule.
4. Klik aan de rechterkant van het scherm op hete gele circel icoontje voor Motion en selecteer met uw muis de gewenste dagen en uren wanneer u de slimme bewegingsdetectie wilt instellen.
5. De groene balk staat voor Continue opname. Deze kunt u naast de Motion opname laten lopen. Ook kunt u door op het de groene circel Normal te klikken en met uw muis de dagen te selecteren dit uitzetten.
6. Klik vervolgens rechts onderin op Apply.
7. Klik op Copy en kopieer de door u gemaakte wijzigingen naar de andere camera kanalen of stel dit per kanaal apart in en sla dit op door rechts onderin op Apply te klikken.
8. Ga terug naar het hoofdmenu door eenmalig op de rechtermuisknop te klikken.
9. Klik op Channel en vervolgens aan de linkerkant op Motion.
10. Controleer dat bij de kanalen waar u met bewegingsdetectie wilt opnamen de Switch staat aangevinkt.
11. Klik op het Setup icoontje. In dit scherm kunt u het bewegingsdetectie gebied, de gevoeligheid en de type bewegingsdetectie instellen. Wij adviseren de gevoeligheid in te stellen op 5.
12. Bij Target Detection kunt u selecteren of de bewegingsdetectie moet reageren op alle beweging (Motion), alleen personen (Pedestrians), alleen voertuigen (Vehicle) of beide.
11. Klik eenmalig op de rechtermuisknop om de gewijzigde instellen te bevestigen. De slimme bewegingsdetectie is nu ingesteld.